Vil du være drabant?

Drabanterne er teater for alle!

Vi kan tilbyde dig mange hyggelige timer med socialt samvær. Alle kan være med, enten om du vil være på- eller bag scenen. Der er mange spændende og udfordrerne opgaver, som skal klares før en forestilling kan løbe af staben. Skuespillerne skal have replikkerne på plads. Billetterne skal sælges. Musikkerne skal have instrumenterne stemt. Scenen skal bygges og males. Kostumerne skal syes. Rekvisitterne skal findes. Lyd og lys skal rigges til. Plakaterne skal hænges op. Skuespillerne skal sminkes. Og meget meget mere.

Hvis du har lyst til én eller flere af disse ting, så er Drabanterne lige noget for dig! Hvis du har spørgsmål eller gerne vil være med i Drabanterne så ring til:

Ejvind Jensen, 29 63 25 38.

Vi glæder os til at se dig!

Støt Drabanterne og bliv passiv medlem

Har du lyst til at støtte Drabanterne og teaterlivet i Ølgod, så har du nu muligheden. Send en mail til margit@oestergaard-mikkelsen.dk så kan du støtte foreningen med 100 kr. Når vi har din mailadresse, vil du få tilsendt en mail når vi afholder audition på de forskellige teaterforestillinger og i nogle tilfælde, vil du opleve forskellige …