Hvad kan du hjælpe med?

Drabanterne er teater for alle!

Vi kan tilbyde dig mange hyggelige timer med socialt samvær. Alle kan være med, uanset om du vil være på eller bag scenen. Der er mange spændende og udfordrende opgaver, som skal klares før en forestilling kan løbe af stablen. Skuespillerne skal have replikkerne på plads. Billetterne skal sælges. Musikerne skal have instrumenterne stemt. Scenen skal bygges og males. Kostumerne skal syes. Rekvisitterne skal findes. Lyd og lys skal rigges til. Plakaterne skal hænges op. Skuespillerne skal sminkes og meget meget mere…

Hvis du har lyst til én eller flere af disse ting, så er Drabanterne lige noget for dig! Se herunder hvad vi kan tilbyde.

Vi glæder os til at se dig!

Kunne du tænke dig at komme med på Drabanternes kostumehold?

Vi er i øjeblikket et hold på 6 damer, der mødes hver onsdag aften fra kl. 18.30 til ca. kl. 21 i Drabanternes lokaler i det gamle rådhus.

Vi vil meget gerne have flere med, så kan du sy, så er det lige dig vi mangler, og du behøver ikke at være ”verdensmester” i at sy – bare du kan betjene en symaskine.

Vi syr kostumer til sommerspil, børnespil og revy.

Der vil være kaffe på kanden.

Henvendelse til Margit på tlf. 2381 5672

Er du tekniknørd eller interesserer dig lidt for lyd og lys? 

Synes du det kunne være spændende at være en del af drabanternes team som står for teknikken til drabanternes forestillinger – Sommerspil, børne/ungespil, revy eller andre arrangementer vi bliver bedt om at hjælpe med. Så er det måske lige dig vi står og mangler! 

Vi mødes ofte onsdag aftener og tjekker op på udstyret, tester nyt udstyr eller laver små kurser for de nyeste i gruppen. Vi har det altid hyggeligt og jo flere jo bedre. 

Så hvis det lyder som noget for dig eller har du nogle spørgsmål så kontakt Freddi på telefon 2425 3612

Kunne du tænke dig, at være kreativ på den skønne eller skøre måde???

Kan du finde ting i genbrug, lave blomsterbuketter og saltdejs-ting?

Ja alt, hvad man skal bruge af dejlige, skøre, pæne, grimme, sjove og opfindsomme ting til vores forestillinger.

Kunne du tænke dig at være behjælpelig bag scenen, og være med til at holde styr på vores rekvisitter og i øvrigt være en del af et kæmpe fællesskab i Drabanterne.

Hvis alt dette og mere til har vakt din interesse så tøv ikke med at give lyd.

Henvendelse til Karen på 2928 1732

Vi mangler en eller flere til vores PR team.

Kunne du tænke dig at være en del af drabant familien og det fantastiske fællesskab der medfølger?

Kunne du tænke dig at hjælpe med at tage billeder og videoer? Eller er grafisk design mere dig? Vil du være med til at stå for Drabanternes hjemmeside og lave SoMe opslag?

Det kan også være at du har nye ideer til hvad vi kan lave af sjove ting og lave contentplan.

Vi mødes cirka en gang i måneden og laver spændende content til Drabanternes platforme m.m. ellers arbejdes der hjemmefra med forskellige opgaver.

Hvis dette lyder spændende og noget for dig, så kan henvendelse ske på sms til Sanne på tlf. 2127 2490.