Audition sommerspil 2024

We Will Rock You er historien om en ikke så fjern fremtid, hvor globaliseringen, forbrugerismen og teknologien har overtaget verdensherredømmet. Musik med instrumenter er bandlyst, og alle kunstneriske udtryk og alle forbrugsvarer er nu styret af ét firma, Global Soft. En håndfuld bohemians kæmper mod Global Soft og chefen herfor, Killer Queen. Rebeller kæmper for frihed, individualitet og en genfødsel af rock. Vi følger to helte, Scaramouche og Galileo, som ikke kan komme overens med en konform verden, hvor der ikke plads til den frie tanke og vilje og mangfoldighed. De slutter sig til the Bohemians og starter en færd og stræben mod ubegrænset frihed, kærlighed og Rock.

I år er holdet delt i 4 grupper; cast, børnehold, dansetrup og backstage kor.
Castet består af roller og ensemble, som både spiller teater, synger kor og danser.
Børneholdet er for børn under 13 år, der gerne vil være med i årets stykke i et begrænset omfang. Her er der krav om at forældrene er med på sidelinjen. Vær opmærksom på at det er et bestemt antal børn der skal bruges. Det er derfor ikke sikkert at der bliver plads til alle de. fremmødte børn.
Dansetruppen er for dig der bare gerne vil danse.
Backstage koret bliver udfordret på sangen og er som udgangspunkt stationært bagved scenen.

Du kan her læse rollebeskrivelser på et udsnit af rollerne, samt af ensemble.

Audition kommer til at bestå af en danseprøve, samt en individuel audition med fremførelse af det der er påkrævet for din ønskede rolle. Dette skal du udføre enten d. 13. eller 14. januar, i Aulaen på Ølgod Skole, Skolegade 11, 6870 Ølgod. Efter tilmelding vil du få en indkaldelse med et tidspunkt samt tidsplan for din audition.

Ved tilmelding er det vigtigt at du oplyser om du kan deltage i en af audition dagene og om du har præferencer ift. dag og tidspunkt. Audition dagene starter kl. 10.
Har du ikke mulighed for at deltage kan du sagtens være med. Du skal i stedet indsende en video audition – nærmere information efter tilmelding.

Efter tilmelding får du adgang til audition materialet.

DET KREATIVE TEAM